AKTUELNO

Rasprava između zadrugara ne prestaje da tinja.

U toku je emisija ,,Izbor potrčka" sa Milanom Miloševićem. Ovonedeljni vođa Zorica Marković ima zadatak da izabere dvoje zadrugara koji će je ove nedelje služiti, ali i jednog starana Bele kuće koji će biti njen omiljeni.

Zorica je prvo želela da se obrati reperu Nenadu Aleksiću Ša, s obzriom na to da mu je dala najmanji budžet, što je izazvalo žestoki sukob.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ću se direktno njemu obratiti. On se zaigrao otkad je ušao. On je veliko zlopamtilo, ali to je njegov problem. Ja ne znam kako on živi van rijalitija, vidim da je uspeo i meni je drago zbog toga. Što se tiče našeg sukoba, mene ne može ništa da dotakne. Ja stojim iza toga da sam dobar čovek, poštovala sam ga, ali je totalno utripovao pogrešne stvari. Od svog budžeta sam mu dala hiljadu dinara. Toliko si zao čovek, da je to strašno - izjavila je Zorica.

Poznati reper Ša tokom Zoričinog izlaganja imao je ironične komentare, koji su samo dizali tenziju među zadrugarima.

Foto: TvPink Printscreen

Naučio sam sve od tebe, još od pre šest godina. Ja ne znam šta je tvoj cilj, šta tebe boli d*pe šta ja radim u životu? - dobacio je Ša.
Pa, mene tvoj život ni ne interesuje. Okreni se sa leve strane, jer si izjavio da si zaljubljen - odbrusila mu je Zorica, misleći na Draganu Mitar.
Ti si ovu ženu samo iskoristio, jer ti igraš rijaliti igru. Meni je žao ove devojke - dodala je Zorica, aludirajući na Draganu.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ĐOGANIJEVA UTONULA U SAN, OVO NIJE MOGLA DA VIDI: Dok je čvrsto spavala, Marko iza Luninih leđa radio ovo! (VIDEO)

Kako je ovo izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'